PORTUGALSKÝ VODNÍ PES - PORTUGUESE WATER DOG - ČÍNSKÝ CHOCHOLATÝ PES - CHINESE CRESTED DOG
CHOVATELSKÁ STANICE - KENNEL

Novinky | O nás | Fotogalerie | Im memoriam | Kontakt

AKTUALITY
2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006

2. 12 2006 CACIB Wels
Portugalské vodní psy posuzovala pí. Sigrid Jarmer (A) a Reidy získala ocenění V1, CAC, CACIB, BOB.


4. 11. 2006 CACIB Stuttgart
Portugalské vodní psy posuzoval p. Hans Müller (CH) a Reidy zadal známku V1, CAC VDH, CACIB, BOB, Sieger Baden-Württemberg.
Čínské chocholaté psy posuzoval Berthold Petersburs (D) a Betka získala ocenění V2, res. CAC VDH, res CAC CER, res. CACIB.


26. 8. 2006 MVP Innsbruck
Čínské chocholaté psy posuzoval p. Machetanz Peter (D). Po těžkém souboji v kruhu, kdy konkurencí pro Betku a manžela byli psi a výstavní umění profesionálních handlerů, získala Bety ocenění V1, CACA, CACIB, BOB.


22. – 23. 7. 2006 NVP Mladá Boleslav
Portugalské vodní psy posuzovala MVDr. Jindřiška Bendová (Česká republika) a zadala Reidy známku V1, CAC, Národní vítěz, BOB.
V neděli čínské chocholaté psy posuzoval p. Karel Hořák (Česká republika). Bety získala ocenění V2, res. CAC.


24. 6. 2006 MVP Brno
Portugalské vodní psy posuzovala paní Dana Smržová (Česká republika) a zadala Reidy známku V1, CAC, CACIB.
Ve finálových soutěžích jsme pokusili štěstěnu a vystavili Reidy a Albuse v párech. Rozhodnutím pana MVDr. Jana Nesvadby (Švýcarsko) v konkurenci 18-ti párů získali Albus a Reidy druhé místo.



4. 6. 2006 Speciální výstava slídičů Nitra
Současně s mezinárodní výstavou se konala v neděli i speciální výstava pro slídiče. Posuzovala Ing. Katarína Prelcová (Slovensko). Reidy získala ocenění V1, CAC, Vítěz speciální výstavy.
V odpoledních soutěžích se Reidy a Albus zůčastnili soutěže párů a získali krásné 2. místo.


3. - 4. 6. 2006 MVP Nitra
O víkendu se nad námi slunko slitovalo a přece jen zpoza mraků vykouklo.
V sobotu portky posuzovala paní Viera Vítková (Slovensko) a Reidy získala ocenění V1, CAC, CACIB, BOB.
V neděli čínské chocholaté psy posuzoval p. Laurent Pichard (Švýcarsko). Bety získala ocenění V2, res. CAC.


2. 6. 2006 NVP Senec
Výstava se konala venku, datum konání sice červnové, ale počasí teplotou hodné dubna. Kolem desáté hodiny navíc začal silně foukat vítr a spustil se liják, který už vydržel po celou dobu výstavy. Prostě tuhle výstavu si všichni vystavující i rozhodčí užili jak se patří.
Reidy posuzoval pan Pavel Šulcek (Česká republika) a zadal jí známku V1, CAC, BOB.
Čínské chocholaté psy posuzoval pan Dušan Kuriš (Slovensko) a Betka získala ocenění V1, CAC, BOB.



13. - 14. 5. 2006 MVP Salzburg
Výstava se konala ve velkých výstavních halách s prostornými kruhy, v kterých byly po celé ploše položeny koberce. Což bylo velmi příjemné pro psy, protože podlaha byla jinak velmi kluzká.
V sobotu posuzovala portugalské vodní psy paní Maria Kavcic ze Slovinska. Reidy získala ocenění V1, CAC, CACIB, BOB.
V neděli čínské chocholaté psy posuzovala paní Ann-Mari Haugsten z Norska. Byla velmi přísná, psy s vyšší kohoutkovou výškou měřila, zaměřila se i na povahy. Bety získala ocenění V1, CAC, CACIB.



29. - 30. 4. 2006 MVP Praha
Sobotní výstava byla pro Reidy premiérou ve třídě dospělých. Posuzoval nás pan MVDr. Svatoš Ladislav a zadal Reidy ocenění V1, CAC, CACIB, BOB a vítěz Prahy.
V neděli naháče posuzoval Torbjörn Skaar ze Švédska a Bety získala ocenění V1, CAC.



22. - 23. 4. 2006 MVP České Budějovice
Opět výstavní víkend s oběma fenkami.
Reidy v sobotu získala ocenění V1, CAJC s krásným posudkem. Moc se mi líbilo posuzování paní rozhodčí Goldfussové, která nejenže nahlas zdůvodnila, proč jakou známku zadává, ale dokonce dokázala i poradit vystavujícím, aby se jejich pejsek co nejlépe prezentoval.
Perličkou a hezkým zakončením sobotního výstavního odpoledne bylo předvedení páru portugalců Albuse a Reidy. Tímto moc děkuji Rie za to, že jsme mohly zrealizovat tenhle bláznivý nápad. Snažili jsme se ve finálovém kruhu všichni, já s Riou i pejskové. A portíci nakonec získali 1. místo a stali se tak nejkrásnějším párem dne.
Bety se v neděli velmi krásně předvedla, s manželem jsou opravdu sehraným týmem. Získala ocenění V1, CAC.



11.-12. 3. 2006 - MVP Graz
Této výstavy se zúčastnily obě naše fenky. V sobotu získala Reidy ocenění V1, Jugendbester, BOB, 2. Jugendsierger 8. skupiny FCI. Udělala mi velikou radost a samozřejmě mě potěšilo i to, že portugal dokázal zaujmout ve finálovém kruhu.
Nedělní posuzování bylo velice zábavné se zajímavým přístupem profesionálních handlerů. I přes to naše Bety získala velmi výborné ocenění - V2, res. CACA, res. CACIB.


11. 2. 2006 - MVP Brno
Tato výstava pro nás byla svým výsledkem naprosto úžasná a ohromující. Reidy se skvěle předvedla, paní rozhodčí jí zadala známku V1, CAJC a nakonec přidala i vítěze plemene, BOB. Ve finálových soutěžích jsme se také moc snažily a doufám, že ač jsme se neumístily, jsme dobře prezentovaly plemeno a zdatně jsme sekundovaly i profesionálním handlerům.
Chtěla bych tímto zároveň poděkovat všem, kteří nás na výstavě podporovali a fandili nám. Také děkuji Rie, majitelce našeho staršího brášky Albuse, za pomoc s finálovou úpravou, Marcele, majitelce salónu Margo, která se nám stará o úpravu Reidy a především chovatelce Pavlíně za tak skvělého a pohodového psa.
Dnešním dnem Reidy splnila podmínky pro udělení titulu Český junior šampion.



15. 1. 2006 - NV Olomouc
Olomoucké výstavy se zúčastnily obě naše fenky. Byly moc šikovné a jejich snažení rozhodčí ocenili: Reidy V1, CAJC a Bety V1, CAC.


12. 11. 2005 - NV Praha
Reidy si zaběhala se svými sestřičkami poprvé ve třídě mladých. Předvedení se ji moc povedlo a odnesla si skvělý posudek. Paní rozhodčí ji zadala známku V1, CAJC.


© fefi design 2008
fefi.wz.cz